VILL DU BLI EN AV OSS?

Vad är roligare än att ha ett sommarjobb där du säljer glass, godis, hamburgare, hjälper till vid karuseller, säljstånd, chokladhjul, eller är badvakt i badlandet och samtidigt tjänar pengar? Till detta får du en ansvarsroll där du kan utvecklas och tillgodogöra dig nya kunskaper framöver!VAD GÖR MAN PÅ JOBBET?

Beroende på vilken position ditt arbete är placerad i parken, är också arbetsuppgifterna varierande. Här finns jobb från allt mellan att stå vid lekstånd, tillaga snabbmat, göra kulglass, till att ta vattenprover och kolla badlandet. 

VEM ÄR JOBBET TILL FÖR?

Vi söker DIG som är serviceminded och arbetar bra i ett team. Du behöver inte nödvändigtvis ha mycket erfarenhet utan vi ser till din personlighet. Viktigast är att du är positiv som individ, håller tider och strävar efter att göra varje dag till ett nöje för våra besökare. Våra ledord är; glädje, säkerhet och kvalitét!

LÖN, TIDER & HUR SÖKER JAG?

Arbetsperiod är preliminärt 8 juni till1 september för säsongen 2019. Antal timmar varierar men räkna i genomsnitt med 4-20 timmar/vecka (För dig som vi ser ett driv hos, kan vi erbjuda mer). Arbetstid; Dagtid. 10.00 – 14.00 eller 14.00 – 18.00. Under 7 Juli - 12 Augusti har parken extra öppet i karuselldelen och snabbmaten mellan 18.00-22.00.  Lön enligt kollektivavtal och fastställs efter den anställdes ålder. Mer info kommer vid ev intervju. 

 

SKICKA DIN ANSÖKAN med CV & BILD TILL

( ansökningar utan bild kommer ej att granskas )

jobb@aventyrslandet.se 

Intervjuer kommer att börja hållas i mitten av april månad.