Priser säsong 2018

Här finner du information om våra priser för säsongen 2018. För att se datum klicka här. 

 
 

Parken är uppdelad i två områden vilka ger tillgång till olika nöjen. Välj åkband för respektive område eller varför inte ett kombinerat allt-i-ett? Nedan finner ni karta och priser för de olika alternativen.

Notera! Blå del är instängslat och alla betalar oavsett om man ska bada eller inte för att komma in i blått område som har en egen passage med kontroll. Även föräldrar som bara ska föja med sina barn in måste betala entré för att komma in på blått område. 

Karta Priser.png

  1. Alla över 90 cm betalar oavsett ålder. 
  2. Barn mäts både vid ingång och finns vid varje attraktion. 
  3. Blå del är instängslat och alla betalar oavsett om man ska bada eller inte för att komma in i blått område som har en egen passage med kontroll. Även föräldrar som bara ska föja med sina barn in måste betala entré för att komma in på blått område. 
Skärmavbild 2018-05-29 kl. 11.18.12.png

priser gruppbokning

Vid gruppbokning måste man vara minst 10 personer och det är endast det gröna all-inclusive-åkbandet som gäller för alla då.Priset för bandet under för och högsäsong är;

2/6 - 24/6    150kr/person

25/6 - 19/8     200kr/person

Bokning görs minst en vecka innan där ni anger antal och besöksdatum till bokning@aventyrslandet.s


INFORMATION OM PRIS-ALTERNATIV 1

ALL inclusive ÅKBAND

VÅRT ALL INCLUSIVE ÅKBAND! Det bästa av två världar! Om du vill ha bästa värde av nöjet i parken är detta alternativet. Ger tillträde till allt i parken; Karusellandskap, Miniland, Vattenlandet, Dinosaurieland, Piratland, Softboll-arena och Smurfland och Shower. Obegränsat antal åk! 


INFORMATION OM PRIS-ALTERNATIV 2

FRIOMRÅDE MED KARUSELLPARK

Här finner ni vårt gratis område med roligt Karusellandskap, Spelstånd, Miniland, Snabbmat samt Wild West Steakhouse. Gå in gratis och för att åka karusellerna köper ni karusell-åkband för obegränsat åk eller enskilda åkbiljetter. Det är den här delen som under 7 Juli - 5 Augusti kommer vara öppet till 22.00 på kvällarna.


INFORMATION OM PRIS-ALTERNATIV 3

VATTENLAND MED TEMAOMRÅDE

Här finner ni hela Vattenlandet, Dinosaurieland, Piratland, Softboll-arena och Smurfland. Det är också i den här delen som våra shower kommer utspela sig runtom i området. Denna del kostar inträde och stänger kl 18.00 alla dagar vi har öppet. För att komma in här köper ni entréband. Området är instängslat och alla betalar oavsett om man ska bada eller inte för att komma in i blått område som har en egen passage med kontroll. Även föräldrar som bara ska föja med sina barn in måste betala entré för att komma in på blått område.