Priser säsong 2018 (uppdateras apr 2019)

PRISER FÖR 2019 UPPDATERAS I MITTEN AV APRIL 2019 Här finner du information om våra priser för säsongen 2018. För att se datum klicka här. 

 
 

Parken är uppdelad i två områden vilka ger tillgång till olika nöjen. Välj åkband för respektive område eller varför inte ett kombinerat allt-i-ett? Nedan finner ni karta och priser för de olika alternativen.

Notera! Vattenland med Temaområde (blå del på karta) är instängslat och alla betalar oavsett om man ska bada eller inte för att komma in i blått område som har en egen passage med kontroll. Även föräldrar som bara ska föja med sina barn in måste betala entré för att komma in på blått område. 

Karta Priser.png

 
Skärmavbild 2018-08-06 kl. 12.46.22.png

INFORMATION OM GRÖNT BAND

ALL inclusive ÅKBAND

VÅRT ALL INCLUSIVE ÅKBAND! Det bästa av två världar! Om du vill ha bästa värde av nöjet i parken är detta alternativet. Ger tillträde till allt i parken; Karusellandskap, Miniland, Vattenlandet, Dinosaurieland, Piratland, Softboll-arena och Smurfland och Shower. Obegränsat antal åk! 


INFORMATION OM ROSA BAND

FRIOMRÅDE MED KARUSELLPARK

Här finner ni vårt gratis område med roligt Karusellandskap, Spelstånd, Miniland, Snabbmat samt Wild West Steakhouse. Gå in gratis och för att åka karusellerna köper ni karusell-åkband för obegränsat åk eller enskilda åkbiljetter. Det är den här delen som under 7 Juli - 5 Augusti kommer vara öppet till 22.00 på kvällarna.


INFORMATION OM BLÅTT BAND

VATTENLAND MED TEMAOMRÅDE

Här finner ni hela Vattenlandet, Dinosaurieland, Piratland, Softboll-arena och Smurfland. Det är också i den här delen som våra shower kommer utspela sig runtom i området. Denna del kostar inträde och stänger kl 18.00 alla dagar vi har öppet. För att komma in här köper ni entréband. Detta område är instängslat och alla betalar oavsett om man ska bada eller inte för att komma in i blått område som har en egen passage med kontroll. Även föräldrar som bara ska föja med sina barn in måste betala entré för att komma in på blått område.


 
 
 

Svar på frågor om priser

VILKA BETALAR?

Alla som är över 90 cm betalar oavsett ålder. Dock är Friområdet med karusellpark (rosa på karta) gratis att gå i, men för att åka karuseller som finns här köper man åkband eller separata åkbiljetter. Ska man in i Vattenland och Temaområde (blå område på karta) så måste man betala entré där oavsett om man vill bada eller inte. 

 

VAD GÄLLER FÖR GRUPPBOKNING?

Vid gruppbokning måste man vara minst 10 personer och det är endast det gröna all-inclusive-åkbandet som gäller för alla då. Priset för bandet under för och högsäsong är;

2/6 - 24/6    150kr/person

25/6 - 19/8     200kr/person

Bokning görs minst en vecka innan där ni anger antal och besöksdatum till bokning@aventyrslandet.s

 

HUR VET JAG LÄNGDEN PÅ MITT BARN?

Mätskylt finns vid entrén i samband med att man betalar och vid varje attraktion i parken där det klart finns angivet vilken längd som gäller för att åka. 

 

MITT BARN ÄR UNDER 90 CM OCH GRATIS. MÅSTE JAG BETALA? 

Ja, om du ska besöka den Vatten + Tema området, dvs blått område på kartan. Karusellområdet är gratis att vistas i men om du vill åka med ditt barn, köper du antingen rosa åkband eller separata åkbiljetter. Ditt barn som är under 90 cm får åkband gratis.

 

JAG MÅSTE HA UPPSIKT ÖVER MINA BARN MEN VILL INTE BADA, MÅSTE JAG ÄNDÅ BETALA FÖR ATT GÅ IN I BLÅTT OMRÅDE ?

Ja, det måste du. Oavsett om man ska bada eller inte så ska alla som ska in i blått område betala inträde, alla som är över 90 cm. Blå del är instängslat och alla betalar oavsett om man ska bada eller inte för att komma in i blått område som har en egen passage med kontroll. Även föräldrar som bara ska föja med sina barn in måste betala entré för att komma in på blått område.

 

VAD ÄR VATTEN + TEMA? (BLÅTT BAND)

I denna del finns vattenlandet, piratland, dinosaurieland, sagoland och smurflandet. Detta område är markerat med blått på kartan. Blå del är instängslat och alla betalar oavsett om man ska bada eller inte för att komma in i blått område som har en egen passage med kontroll. Även föräldrar som bara ska föja med sina barn in måste betala entré för att komma in på blått område. 

 

VAD ÄR FRIOMRÅDE MED KARUSELLPARK? (ROSA BAND)

Här finner ni vårt gratis område med roligt Karusellandskap, Spelstånd, Miniland, Snabbmat samt Wild West Steakhouse. Gå in gratis och för att åka karusellerna köper ni rosa karusell-åkband för obegränsat åk eller enskilda åkbiljetter.

 

VAD ÄR ALL-INCLUSIVE FÖR NÅ? (GRÖNT BAND)

Det är helt enkelt det blå området + det rosa, dvs ger tillträde till allt i parken; Karusellandskap, Miniland, Vattenlandet, Dinosaurieland, Piratland, Softboll-arena och Smurfland och Shower. Obegränsat antal åk! 

 

KAN JAG BYTA FRÅN ROSA BAND TILL BLÅTT ELLER UPPGRADERA TILL GRÖNT?

Nej, du kan inte byta mellan blått och rosa band, MEN du kan uppgradera rosa eller blått band till det gröna all-inclusive bandet. Du betalar bara mellanskillnaden.

 

MITT BAND HAR GÅTT SÖNDER, VAD GÖR JAG?

Ingen fara, ta bara med det trasiga bandet så får du ett nytt. OBS, förlorat band ersätts ej, utan börjar det gå sönder, gå till entrén så får du ett nytt istället! Alla band är vattentåliga. 

 

ÄR PRISERNA I PRISLISTAN FÖR 1 BARN OCH 1 VUXEN? 

Nej, priset anger vad det kostar för vuxna och barn, alltså inte vuxen med barn utan är det exempelvis en vuxen och ett barn som ska ha all inclusive under högsäsong blir priset 300 + 300 = 600 kr. Alla priser är angivna per person över 90 cm oavsett ålder. 

 

OM JAG KÖPER ROSA BAND FÖR KARUSELLER, HAR JAG TILLGÅNG TILL SMURFLANDET OCH TEMADELARNA? 

Nej, du kan åka alla karuseller som finns i rosa område. Men för att komma åt temadelarna och smurflandet som ligger i blå del måste du köpa antingen blått band eller grönt band.

 

JAG ÄR LEDSAGARE ÅT EN BRUKARE. MÅSTE JAG BETALA? 

Parken är öppen och det är enkelt att ta sig runt med rullstol. Vi har flera toaletter som är handikappanpassade och behöver ni någon extra hjälp är det bara att kontakta oss innan ert besök. Är du ledsagare så går in gratis hos oss. Ledsagarbevis krävs för den som medföljer som ledsagare åt en brukare och skall uppvisas i entrén.

 

GÄLLER SÄSONGSKORTET FÖR HELA FAMILJEN?

Nej, säsongskortet är per person och personligt, då det krävs bild. Kortet ska visas upp varje gång man besöker parken och man tilldelas då ett grönt all inclusive band. Vi tillhandahåller ingen fotografering, utan köparen löser bild och tar med, så laminerar vi kortet på plats med bilden monterad. 

 

HAR NI FAMILJEPAKET? 

Nej, priserna gäller per person, däremot har vi grupprabatt om man är över 10 personer. Dock måste alla välja grönt all inclusive band för att erhålla gruppriset. 

 

KAN MAN KÖPA ENTRÉN PÅ FAKTURA

Nej, inte som företag eller privatperson. Endast kommun och statliga organ är godkända för fakturering. För övriga gäller kort eller kontant betalning på plats. Bokning online går inte.