Shower i parken

Äventyrslandet är fullt med aktiviteter, shower och happenings! Nedan finner du en kort information om våra olika shower och dess placering i parken. Showerna genomförs av våra duktiga och erfarna stuntmedarbetare som bygger upp showerna och allt material runtomkring.


MINGEL 10.00

Varje dag har vi gycklare som uppträder och skojar med barnen och bjuder upp till jonglering och roliga akrobatiska överraskningar, allt med härlig musik i bakgrunden. Var med, testa och prova och lär dig hantera koner eller varför inte spännande korttricks? 

 

SHOW MED vincent van pyrs kringresande monstercirkus 11.30

Världens enda och framför allt främsta monstercirkus är på besök i parken. Kom och se monster i alla möjliga och omöjliga former. I en färgsprakande cirkusföreställning bjuder Vincent Van Pyr på det bästa och läskigaste från den delen av världen vi inte riktigt kan förklara. Jonglering, magi och konster på hög nivå kommer att få er att skratta, häpna och förundras. Så hugg tag i föräldrarna och ta er till stora scenen för ett circusäventyr ni sent ska glömma. Vi ses kl 11.30!

 

SHOW MED SMURFOLOGEN STINA 13.00

Smurfologen Stina vet allt om smurfar, ja, allt förutom vart Äventyrs-smurfen har tagit vägen då. Sist han sågs till var han på väg ut på ett storslaget äventyr och nu har ingen sett honom på jätte-länge. Kom och hjälp Stina hitta honom, ett garanterat roligt äventyr för de lite mindre barnen.

 

DINOSAURIEjakt med professor krita 14.00

Den världsberömde Professor Krita har fått höra rykten om att det springer runt en livs levande dinosaurie i Äventyrsparken och självfallet har han bestämt sig för att fånga den. För att lyckas kommer han behöva hjälp. Kom ner till dinosaurie-landet kl 14.00 och följ med på en rolig, lärorik och spännande dinosaurie-jakt.

 

PIRATSHOW MED KAPTEN ÄVENTYR 15.00

Kapten Äventyr är ute på nya äventyr och den här gången har han lyckats hitta det legendariska Svärdet i kistan. Med sin trogna följeslagare Sköldpadd-Ann ska han nu bara lyckas dra svärdet så han kan bli kung över alla pirater. Men Ödet verkar, som så ofta, ha andra planer.

Kom ner till Piratlandet kl 15.00 och träffa Kapten Äventyr, Skölpadd-Ann och piratbröderna Otto och Elmer i ett garanterat skörbjuggsfritt pirat-äventyr.


NEDAN SER NI DAGLIGA SHOWER OCH DERAS PLACERING I PARKEN

Mer info kommer snart

 

Vill du se vilka datum vi har öppet? Klicka här.