Shower i parken

Äventyrslandet är fullt med aktiviteter, shower och happenings! Nedan finner du en kort information om våra olika shower och dess placering i parken. Showerna genomförs av våra duktiga och erfarna stuntmedarbetare som bygger upp showerna och allt material runtomkring.


MINGEL 10.00

Varje dag har vi gycklare som uppträder och skojar med barnen och bjuder upp till jonglering och roliga akrobatiska överraskningar, allt med härlig musik i bakgrunden. Var med, testa och prova och lär dig hantera koner eller varför inte spännande korttricks? 

CIRKUS SHOW 11.30

Vid vår stora scen som är belägen nära Wild West Steakhouse bjuder våra Cirkusartister på en rolig, fartfylld och underhållande show med superhjältetema, som passar för alla och lämpar sig perfekt innan lunchen som erbjuds genom den goda sommarbuffén på Wild West Steakhouse. Vill man ha något lättare finns goda alternativ i våra andra matställen.

SMURF SHOW 13.00

Anton klanton har varit i farten och nu måste sheriffen lösa problemen som uppstått. Varför inte se på när det blir trubbel för våra cowboys vid vår restaurang Wild West Steakhouse, passa på att kombinera med lunch på restaurangen!

DINOSAURIESHOW 14.00

I en annan ände av parken är det show med vår egna dinosaurie ”Rex” där barnen även får vara med och hjälpa Djungel-Johnny i dinosaurielandet. Var med och lär dig mer om dinosaurier, och om du vågar får du även klappa Rex, var försiktig bara, han älskar barns små fingrar, så håll dessa i styr! 

PIRATSHOW 15.00

Den mest fartfyllda showen av dem alla är piratshowen! Här får ni följa med på ett äventyr som utspelas nere på piratbåten vid piratlandet. Vem vet, kanske får ni vara med och bekämpa de onda piraterna? Innehållet för det här året är än så länge hemligt, men vi kan lova att ni inte kommer bli besvikna. Garanterat är att våra stuntmän åker i plurret från piratbåten! Detta är den populäraste händelsen så var på plats i god tid för att se showen. Kombinera showen med en avkopplande stund, en god fika nere vid piratlandet eller varför inte 3-kamp?


NEDAN SER NI DAGLIGA SHOWER OCH DERAS PLACERING I PARKEN

Mer info kommer snart

 

Vill du se vilka datum vi har öppet? Klicka här.