Att äta i parken

I parken serverar vi hamburgare, chicken nuggets, fish´n chips, korv, och köttbullar, godis, pannkakor, glass, popcorn, sockervadd, lättare maträtter, ja allt mellan himmel och jord. Passa även på att besöka vilda västern restaurangen. 


HAMBURGERIAN& Badlandskiosk

I parken kan du besöka vår goda snabbmatsrestaurang ”Hamburgerian” som serverar goda hamburgare, chicken nuggets, fish´n chips, korv, och köttbullar. Du kan också köpa glass, godis, sockervadd och annat gott. Nere vid vattenlandet har vi en kiosk där vi säljer slush, glass, korv, varma mackor,snacks och läsk!

För dig som är allergisk vänligen prata med vår personal så får du information rörande mat-allergier.Vi har allergilistor över vårt mat sortiment. Vi har även barnanpassade portioner.

WILD WEST STEAKHOUSE

I vår stora restaurang, Wild West Steakhouse, som är en restaurang i Vilda Västern-miljö med fullständiga rättigheter, har vi plats för över 500 gäster. Restaurangen är omtyckt och sedan länge välkänt i Halmstad. Under högsommaren serverar vi under dagtid en god meny, och på kvällen erbjuder vi stora härliga biffar med mera. Samtidigt som ni njuter av maten bjuds det på kvällstid underhållning av våra servitriser som showar och dansar. Läs mer om vårt Steakhouse genom att klicka på länken nedan så kommer du vidare till restaurangens hemsida.

VI SERVERAR EN GRILLBUFFÉ MED START 11.30 VARJE DAG TILL 5 AUGUSTI