Tvillingbanan 1 kopiera.jpg
 
 
 

Välkommen till Halmstad Äventyrsland!

Välkommen till en heldag fylld med äventyr och roligheter! Hos oss finner du dinosauriepark, vattenland, karuseller, piratland, sagoland, miniland m.m. Varje dag har vi häftiga shower och stunts som utförs av professionella aktörer. Varva lek och nöje med glass, godis, popcorn, hamburgare, läsk, korv, slush och annat gott eller varför inte äta god mat i vår stora vilda västern restaurang? Detta är hela familjens nöjespark i Halmstad!  attraktioner

Varför inte prova den familjevänliga kålmasken eller en svindlande tur i vår Bläckfisk? I badlandet har vi rutchkanor och pooler för både vuxna och barn.  

mat & restaurang

I parken serverar goda hamburgare, chicken nuggets, fish´n chips, korv, och köttbullar. Du kan också göra glass, godis, sockervadd och annat gott.

PLANERA DITT BESÖK

Vi rekommenderar er att läsa lite info innan ert besök, för att allt ska bli smidigare och enklare när ni kommer till oss. Välkommen! 

PRISER & ÖPPETTIDER

Här kan du läsa om vilka datum och tider vi har öppet samt våra olika prisalternativ. Priser för säsongen 2019 kommer att presenteras i mitten av april.

 

 
 

 

SE VÅR VIDEO om parken från 2017

 

Trevlig familjepark med olika teman som uppskattades av våra barn 5 och 9 år. God mat på Wild West Steakhouse. Vattenlandet var roligt, även för oss vuxna. Hit kommer vi igen!
— Peter Forsman

KALENDER & PLANERARE

KARTA TILL PARKEN

GAMLA TYLÖSANDSGVÄGEN 1  HALMSTAD