VÄLKOMMEN TILL

FAMILJENS
NÖJESPARK

Vattenland • Karuseller 

Dinosaurieland  • Piratland

Omslag-Hemsida.jpg
 
 

Är du redo för nöjen?

Välkommen till en heldag fylld med äventyr och roligheter! Hos oss finner du dinosauriepark, vattenland, karuseller, piratland, sagoland, miniland m.m. Varje dag har vi häftiga shower och stunts som utförs av professionella aktörer. Varva lek och nöje med glass, godis, popcorn, hamburgare, läsk, korv, slush och annat gott eller varför inte äta god mat i vår stora vilda västern restaurang? Detta är hela familjens nöjespark i Halmstad!  


 
TEST.jpg

attraktioner

Varför inte prova den familjevänliga kålmasken eller en svindlande tur i vår Bläckfisk? I badlandet har vi rutchkanor och pooler för både vuxna och barn.  Visste du att de största rutschkanorna är över 15 meter höga?

test3.jpg

shower & nöje

Äventyrslandet är fullt med aktiviteter, shower och happenings! Var med och hjälp sheriffen, eller spruta ned de onda piraterna, eller varför inte gå på skattjakt eller lära dig fäktas i piraternas egna fäktningsskola? 

test2.jpg

mat & restaurang

I parken serverar goda hamburgare, chicken nuggets, fish´n chips, korv, och köttbullar. Du kan också göra glass, godis, sockervadd och annat gott. Missa inte besöka vår vilda västern restaurang Wild West Steakhouse!


SE VÅR VIDEO om parken från 2017


Trevlig familjepark med olika teman som uppskattades av våra barn 5 och 9 år. God mat på Wild West Steakhouse och häftiga shower på olika platser i parken. Vattenlandet var roligt, även för oss vuxna. Hit kommer vi igen!
— Peter Forsman

KALENDER & PLANERARE

KARTA TILL PARKEN

GAMLA TYLÖSANDSGVÄGEN 1  HALMSTAD